Jakirović spremio bombu: Dinamo poslao zvaničnu ponudu za kapitena Rijeke!

Kao da sve radi namjerno

Jakirović spremio bombu: Dinamo poslao zvaničnu ponudu za kapitena Rijeke!

E. Oštraković

Dinamo je nedavno iz Rijeke doveo Sergeja Jakirovića, ali čini se da to neće biti njihova jedina kupovima u ovom klubu ovog ljeta.

Naime, Sergej Jakirović "naciljao" je veliko pojačanje upravo u Rijeci, a radi se o golmanu, koji je ujedno i kapiten ovog kluba, Nediljku Labroviću.

Hrvatski mediji tvrde da je Dinamo poslao zvaničnu ponudu za najboljeg golmana SuperSport HNL-a i da sada čeka odgovor.

Nakon što je Livaković otišao u Tursku, prvi golman Dinama postao je Ivan Nevistić, ali Jakirović nije zadovoljan njegovim izvedbama.

Upravo to je razlog zbog kojeg se Jakirović želi pojačati upravo na ovoj poziciji do kraja prijelaznog roka.

Oglasi

"Tražimo još jednog golmana koji bi bio uz Nevistića i Zagorca. U slučaju da im se nešto dogodi, moramo imati treće rješenje", rekao je Jakirović nakon utakmice sa Osijekom.

Prijelazni rok u Hrvatskoj traje još nekoliko dana, ponuda koju je Dinamo poslao navodno nije zadovoljila čelnike Rijeke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Modri su navodno spremni platiti dva miliona eura, dok iz Rijeke nisu htjeli da prihvate ovu ponudu.

Oni navodno neće pristati na ponudu ispod tri miliona eura, te ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije