Navijači Dinama očitali lekciju fudbalerima kao nikad ranije

Bili su baš brutalni

Navijači Dinama očitali lekciju fudbalerima kao nikad ranije

Esmer Oštraković

Ekipa Dinama poražena je od Hajduka u prvom kolu SuperSport HNL-a, iako su nakon prvog poluvremena imali prednost od 1:0.

Gol za vodstvo Dinama postigao je Bruno Petković u 35. minuti, ali je u drugom poluvremenu bio svojevrstan tragičar.

Naime, imao je Petković priliku da riješu utakmicu u 65. minuti, ali nije uspio da postigne gol sa bijele tačke.

Samo deset minuta kasnije Livaković je napravio veliku grešku i poklonio je poravnanje Hajduku, a strijelac je bio Livaja.

U sudijskoj nadoknadi susreta veliku pobjedu Hajduku donio je Rokas Pukštas.

Oglasi

Dinamovi navijači nisu nimalo dobro prihvatili večerašnji poraz, te su svoju ljutnju pokazali na zvaničnoj stranici kluba.

"Od sigurna 3 boda i laganih zadnjih 20-ak minuta, na kraju ku*ac. Bravo za novu upravu. Iako, na kraju ako bude Hajduk ispod dvoznamenkaste razlike drugi, bit će im uspjeh."

"E moj Petkoviću i Livakoviću. A ništa, idemo dalje, prvenstvo je tek počelo."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Šta kažu na ovu igru prije svega članovi fantomske udruge Dinamo to smo mi, pa onda legende kluba u liku Šimića i Bišćana? Koja hrpa amatera je preuzela klub i već na početku sezone je jasno sa su isti i uništili."

Ovo su naravno samo neki od komentara, ali generalno navijači Dinama nisu bili nikako zadovoljni konačnim rezultatom.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1574859714
A stvarno pretjeruju.Hajduk ih pobijedi jednom u 10 utakmica i oni sad nezadovoljni.
1 0
Krivaja Zavidovići
S obzirom da su blizu odlaska reprezentativci: Livaković (Fener), Ivanušec (Fajenord), Šutalo (Ajax, Lajpcig), Petković (Trabzon, Selta), a adekvatne zamjene će Dinamo teško dovesti, po meni je Hajduk favorit u Hrvatskoj. Još ako dođu Perišić ili Rebić, u Splitu će nastati ludnica ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti