14

Komentari (14)

user1681500506
Joj koji video evo usro sam se
Ecosport
Sve ih treba ostaviti da doživotno služe po grčkim zatvorima kao qurave. Moram priznati da su i grčka policija i AEKovi navijači bili dosta naivni pa sve ovo dozvolili. Došlo ih je oko 150, nije ih došlo 1500, pa da ih je teško zaustaviti. Mi preko granice sa Hrvatskom ne možemo paštetu prenijeti, a oni dolaze u Grčku organizovano i nose hladno oružje sa sobom. Veliki propust Grka.
HBSC
Moglo je BBB doci i 15 kad je od Gate13 navijaci Panathinaikosa bilo sigurno na stotine,a svatko tko i malo prati zna da sa BBB u bratskim odnosima,kao sto je Torcida sa No Name od Benfice ili sa Torcidom Zabrze.
BogatiDijasporac
Dinamo izbaciti na 5 godina, milionska kazna a one uhapsene debile iz BBB-a strpati u atinski zatvor. Pa da vidimo kako ce sluziti Grcima kao latinske kurave.
Drakula
Aha posalji mamu svoju kurvu. BBB najaktivnija grupa svaka im cast tako pravi huligani rade demoliraju grad i išamaraju domace navijace.
enko
Cega se pametan stidi budala se ponosi,e moj drakula u kom ti svjetu zivis.
Milfhunter
Kakve veze Dinamo ima sa ovim, svatko se može predstaviti kao navijač nekog kuba. Ovi huligani nisu navijači Dinama niti ih itko normalan ne treba smatrati navijačima. Dobro je ispendrečit, naći ubojicu i nek guli zasluženu kaznu
BogatiDijasporac
Kakve veze ima Dinamo sa ovim? Sta rece, ovo nisu navijaci Dinama? Ne, ovo su navijaci Crvene Zvezde koji su iz Zagreba, s autima hrvatskih registarskih oznaka i rekvizitima GNK Dinama, posli u Atinu da miroljubivo navijaju sa braco pravoslavcima. Je li ovako u redu?
BogatiDijasporac
Tako pravi huligani rade? Pa hajde huliganu, evo me na Skenderiji, naleti. Moze?! Hajde huliganu sto psujes korisnicima nerodjenu djecu, kosti umrlih i tako dalje. Hoces li doci kurvetino sarajevska? esadsvrakic@gmail pa se javi ako imas muda.
Drakula
Ima prilike srest cemo se
HBSC
To je jedan tastatura huligan,to kazem ja kao Hrvat katolik. Koliko god nekoga simpatisao volio ljudski zivot je u pitanju. A ovakvima kao drakula popisam se najmilijem na grob
HBSC
Pa STA su trebali sada iz Dinama trcati za njima. Ja prvi kazen da nije u redu ljudski zivot je u pitanju i to je za svaku osudu,ali vidis li ti sta pises pa jedna Legia Warszawa godinama ima probleme sa huliganima,jedan Feyenoord. Prosle godine su navijaci Feyenoorda porazbijali pola Köpenicka jer su trazili navijace Uniona i sta sada jesu li ti klubovi ikada bili izbaceni iz Europe? Ali svatko zna tebi i takvim slicnima je svaki klub ili sve sto dolazi iz Hrvatske trn u oku.
BogatiDijasporac
Ima prilike? Dodji sad evo, danas. Sakupi te tvoje krezube okote i naleti, hajde huliganu. U tvom Sarajevu cu ti ****ti majku. Smijes li?
BogatiDijasporac
Ne rise jarane o tom Hrvatstvu. Ja sam operisan od tih gluposti. Evo, ja u HR navijam za Hajduk i mrzim one koji su mlatarali turskim zastavama protiv Hrvatske. Ali Dinamo kao klub MORA stati ukraj svojim huliganima. Spominjes Feyenoord, odlicno. Ja imam sezonsku kartu, bukvalno zivim u tom stadionu. Sve i jedan huligan koji je ucestvovao u gostujucim sranjima ima zabranu ulaska na stadion na 5 godina, prijavljen je policiji, platili su odstetu, itd. Vjeruj mi, jeftin izgovor je kad klub kao ne moze stati ukraj svojim navijacima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.