Nevjerovatna ljubav: Navijači sakupljaju novac kako bi igračima osigurali barem dio plate
Foto - Twitter / Emanuel Rosu

Dinamo ima problema sa financijama

Nevjerovatna ljubav: Navijači sakupljaju novac kako bi igračima osigurali barem dio plate

M. Šljivak

Navijači širom svijeta često su izloženi velikim kritikama zbog paljenja baklji ili zbog određenih problema koji se dešavaju na tribinama.

Ipak, sve to oni čine iz ljubavi prema klubu, a dosta navijačkih skupina itekako pazi na svoje igrače koji na terenu predstavljaju klub kojeg vole.

Tako su navijači Dinama iz Bukurešta pred večerašnji meč protiv Poli Iasija odlučili da igrače ne dočekuju bakljama, te ih nisu ni kupovali.

Također, neće biti nikakvog partija za navijače, a razlog što je to tako je činjenica da igrači već dugo nisu imali platu, pa su se navijači odlučili da umjesto nepotrebnih troškova skupe određeni dio novca za igrače.

Pokušat će da igračima isplate barem dio plate na ovaj način i pokazali su tako da im je itekako stalo do ljudi koji predstavljaju njihov klub.

Top Komentari

bistrik87
A kod nas A.Z. i ono malo plate sto dobiju igraci, uzme im dio :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti