Horor scene iz Rumunije: Srbijanski fudbaler brutalno nokautiran pa ga oživljavali

Njegovo stanje za sada nije poznato

Horor scene iz Rumunije: Srbijanski fudbaler brutalno nokautiran pa ga oživljavali

Užasne scene stižu nam iz Rumunije i to sa derbija tamošnjeg prvenstva u kojem su igrali Dinamo Bukurešt i FCSB.

Dinamo je slavio sa 2:1, a meč će ostati upamćen po jednom događaju s kraja prvog poluvremena.

Fudbaler Dinama Slavko Perović dobio je žestok udarac kopačkom u glavu od strane protivničkog igrača Cristea kada je krenuo u kontru i automatski je pao na pod te ostao bez svijesti.

Igrači su brzo pritrčali kako bi ga spasili prije dolaska hitne medicinske pomoći i sigurno su mu mnogo pomogli u tim trenucima. Kasnije je stigla i hitna koja se nekoliko minuta pozabavila ovim fudbalerom prije nego što mu je vratila svjest.

On je kasnije prebačen u bolnicu i za sada nije poznato njegovo stanje.

Perović je inače 30-godišnji srbijanski fudbaler koji je tokom karijere igrao i za Crvenu zvezdu. Vrlo je značajan za Dinamo jer je u dosadašnjem dijelu sezone već upisao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi