Dinamo čestitao Olmu nakon što je izbacio Hrvatsku

Španija ide dalje

Dinamo čestitao Olmu nakon što je izbacio Hrvatsku

S. Mlaćo
Španija je jučer u sjajnom meču savladala Hrvatsku i prošla dalje na Evropskom prvenstvu.

Bilo je 3:3, da bi Španci na produžetke slavili 5:3.

Hrvati su razočarani, iako u jednu ruku mogu biti ponosni, s obzirom da su se vratili u igru kod 3:1, a zatim imali i veliku priliku da naprave preokret te vjerovatno meč odvedu u potpuno drugačiju završnicu.

Bivši član Dinama Dani Olmo šansu je dobio sa klupe, te zablistao. Upisao je dvije asistencije i Hrvatima bio prepreka protiv koje nisu mogli.

Odmah su mu čestitali iz njegovog bivšeg kluba Dinama.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

"Nogomet nosi uspone i padove, ovoga puta Španjolska je bila bolja momčad, a velik obol njihovoj pobjedi dao je naš Dani s dvije asistencije u 48 minuta provedenih u igri. Čestitamo našem Olmiću na prolasku u četvrtfinale Europskog prvenstva! Dani, sretno dalje!", napisali su iz Dinama gdje je Olmo blistao što mu je donijelo transfer u Leipzig.

[facebook]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=360111305483268&set=a.287117276116005&type=3[/facebook]

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi