Jednom nogom su već u grupnoj fazi Lige prvaka

Dinamo pobijedio Rosenborg na prepunom Maksimiru

15

Komentari (15)

ZatoSTOmogu
Neka puše šupak. Koga boli kurac za ove levate.
Miskolizac
ma ti si stoka..idiot
kaskada24
Jedan je Dinamo! Balkan je ponosan na tebe.
Benjamingst
Sto Balkan? 90% Balkanaca zaboli za Dinamon ZG jarane....
kaskada24
Zato što Dinamo nakon raspada SFRJ uz još ponekada samo zahuktalu Zvezdu ima ono o čemu moji BH klubovi sanjaju. S tim u vezi mnogo štošta mi od Dinama možemo da usvojimo i naučimo u svakom pogledu, jer su oni, skoro pa jedini, igrali tu grupnu fazu koju mi tako željno iščekujemo ali nikako da je dočekamo. Voljeli Dinamo ili ne, treba ustati i izgovoriti ime ovog najvećeg balkanskog kluba i mislim da je to razlog zbog koga u najmanju ruku zaslužuju respekt sviju nas.
AmaRam4
zaboli tebe debila Benjaminaaaa
Miskolizac
tako je kaskada ?
GaazziiJAAA
Nadam se da su Zeljine pristalice gledali veceras KAKO SE SUDI, sta JESTE penal, a sta NIJE, kako treba OSJETITI IGRU, kako i zbog cega se kartonira, kada se pusta prednost...eh ako su sve to UPRATILI, neka povuku paralelu sa utakmicama protiv JADNE MLADOSTI(vise puta), Celika i Zrinjskog, tek onda ce im biti jasno kakvo oni SUDJENJE IMAJU..
soul_eclipse
Ti više pratiš Želju nego svoj klub hahahah
hangouts123
Zbog takvog sudjenja u nasoj PL samo i mozemo gledati Reala u Zagrebu,Liverpoola u Beogradu itd...
soul_eclipse
Sve dok druže ne budemo dovodili igrače kao Dinamo,Zvezda mi nećemo grupne faze vidjeti nijedan klub
Plavi21
Ne seri "punac"
Kiss
Hajd ne rise džabe kakvo suđenje ima veze sa večerašnjom utakmicom-0% prema tome ne rise opet,sudio jedan od boljih sudija italijan,a kad govoriš o Želji onda trebaš prvo oprati noge pa pričati
Rus
Bitno je da njanjajevo stite sudije. Al u evropi nema Banjca da vas gura.
GaazziiJAAA
Pa normalno, kada VELIKI KLUB(ZELJO) dozvoljava sebi da u utakmicama protiv JADNE MLADOSTI/ZVIJEZA09/GOSK ima POMOC SUDIJA...zato tapkamo u mjestu, zato kad igramo u Evropi u prvom minutu dobijea zuti, ako se ga zasluzio, a ne kao kod nas, kada te PARADZIK za isti faul u 67 minuti tapse po ramenu, govoreci KAO JOS SAMO JEDNOM..ali hajde bit ce bolje kada budemo REALNIJI..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.