Dinamo poslao još jednog igrača na posudbu
EPA

Došao kao pojačanje, ali...

Dinamo poslao još jednog igrača na posudbu

Prošlogodišnje pojačanje Dinama Iyayi Belive Atiemwen ostatak sezone će provesti na posudbi.

Atiemwen je u Dinamo došao iz Gorice s reputacijom jednog od boljih ofanzivnih igrača lige, platili su za njega "Modri" i obeštećenje, ali na Maksimiru se nije uspio izboriti za minutažu.

Pred kraj jeseni Nigerijac je sve manje nalazio ime u zapisniku i posudba je bila najlogičnije rješenje, a staru formu pokušat će vratiti u dresu Lokomotive kojoj bi trebao pomoći u borbi za mjesto u Evropi.

"Svaki je igrač dobro došao u našu svlačionicu, a Atiemwen je neprijeporno kvalitetan. To je igrač koji može biti još kako iskoristiv na nekoliko pozicija – na oba krila, iza napadača, ali i u veznom redu", izjavio je trener Lokomotive Goran Tomić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Modri su prije nekoliko dana na posudbu poslali još jednog napadača, tačnije Komnena Andrića koji će do ljeta nositi dres Intera iz Zaprešića.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi