Dinamo u finišu slomio otpor Gorice, Gojak igrao 68 minuta, Hajrović presjedio na klupi

HNL, 21. kolo

Dinamo u finišu slomio otpor Gorice, Gojak igrao 68 minuta, Hajrović presjedio na klupi

Nogometaši Dinamo Zagreba porazili su danas Goricu u susretu 21. kola HNL-a sa 2:0 na domaćem terenu.

Dinamo ja naravno bio veliki favorit u ovom susretu ali je do trijumfa došao tek u samom finišu meča.

Gosti su se izuzetno dobro branili i 18 minuta ih je dijelolo od boda na Maksimiru, ali ipak su u 72. minuti primili pogodak i to od Theophilea-Catherinea. U samom finišu primili su još jedan pogodak i to od Kadziora.

Dinamo je nakon ove pobjede još više odmakao od Hajduka na tabeli i sada ima 12 bodova prednosti, dok je Gorica ostala šesta na tabeli sa 30 osvojenih bodova.

Amer Gojak je u ovom susretu odigrao 68 minuta dok Izet Hajrović nije ulazio u igru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 21. kolo:

Dinamo Zagreb - Gorica 2:0

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Gdje nam je Pero , da dadne svoj strucni komentar / Peerrrrrooooo / Perriiicccceeeeeeeeee / ?? Da nije bolestan ? Gripica ?
1 0
Niklas
@ Rajvosa. sigurno postoji razlog zasto zezas Peru jer inace se ne bih nakacio malo na njega jer pratim tvoje komente i pretezno si korektan. Dok Pero misli da je ljubav u pitanju. Bas me zanima razbu sha je to u pitanju . pozz Rajvosa i Pero.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi