Dinamo predstavio prinove, Mamić otkrio: Doveli smo i jednog igrača iz evropskog velikana

Nije smio otkriti njegovo ime

Dinamo predstavio prinove, Mamić otkrio: Doveli smo i jednog igrača iz evropskog velikana

NK Dinamo Zagreb danas je predstavio dvojicu novih fudbalera koje je doveo tokom zimskog prelaznog roka. 

Riječ je o mladim igračima, 18-godišnjem Argentincu Matiasu Godoyju i 20-godišnjem Velšaninu Robbieju Burtonu.

Sportski direktor kluba, Zoran Mamić, tom prilikom otkrio je kako je klub potpisao još jednog igrača i to iz redova evropskog velikana, ali nije smio otkriti njegovo ime.

"Imamo još jedno iznenađenje kojem vam ne mogu nažalost danas otkriti ime. Taj igrač je potpisao ugovor s Dinamom. Njegova papirologija je u proceduri. Isto dolazi iz velikog europskog kluba, ali s obzirom na to da se radi o maloljetnom nogometašu i da čekamo dozvolu FIFA-e koja treba doći idućih dana, do njegovog predstavljanja vama ćemo se strpiti još malo", kazao je Mamić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Dinamo je u januarskom prelaznom roku zaradio ogroman novac pošto je prodao Danija Olma u Red Bull Leipzig za 18 miliona eura, a kroz bonuse se očekuje da će zaraditi dodatnih 10-ak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi