Dinamo predstavio veliko pojačanje i napravio veliki gaf

Ko radi, taj i griješi

Dinamo predstavio veliko pojačanje i napravio veliki gaf

Edmir Škorić

Hrvatski prvak Dinamo predstavio je novo pojačanje na zvaničnoj stranici, ali mu se potkrala i jedna mala greška.

Dinamo je doveo 25-godišnjeg talentovanog krilnog igrača Mislava Oršića, koji je došao iz južnokorejskog Ulsan Hyundaija. Iz Dinama su napisali "kineskog", što je odmah uočeno od strane pojedinih korisnika Twittera.

Gaf su iz Dinama brzo ispravili, pa su umjesto kineskog napisali južnokorejski Ulsan Hyundai.

Inače, Oršić je rođen u Zagrebu, karijeru je započeo u Kustošiji, a nakon toga je igrao za Inter Zaprešić, Speziju, Rijeku, Celje, Jeonnam Dragons, CC Yatai... Upisao je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb. Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama", kazao je Oršić u razgovoru za gnkdinamo.hr.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti