"Pucali su na naše ljude, pretukli našeg trenera i palili naše aute"

Čelnici Dinama održali press

"Pucali su na naše ljude, pretukli našeg trenera i palili naše aute"

E. Oštraković

Čelnici Dinama održali su vandrednu press konferenciju za medije, na kojoj su govorili Sportski direktor kluba i trener Zoran Mamić, te član Uprave Krešimir Antolić.

Zanimljivo izlaganje imao je Antolić.

""Mi smo u Dinamu naviknuli na sve. Pucali su na naše ljude, pretukli našeg trenera i palili naše aute. Mediji većinom jesu naši partneri, ali prema Dinamu postoji doza malicioznosti i neobjektivnosti. Podsjetio bih što je Dinamo. Iznad svih nas je. 48. klub u Europi, najveći hrvatski klub. Rekorder po broju reprezentativaca u finalu SP-a. Mi smo lokomotiva hrvatskog sporta. Dinamo je od 2008. u tuđi objekt uložio 100 milijuna kuna svoje likvidnosti. Isplaćujemo svaki mjesec 450 dohodaka. Dajte nam priliku za objektivnost. Mi smo pokazali koji odgovaramo za klub da nismo napravili zid. Dostupni smo za sva pitanja. No ima previše paušalnog i selektivnog pristupa. Nekada imam osjećaj da postoje dva Dinama, onaj o kojem čitam na portalima i onaj u kojem radim. Unatoč tome smo spremni na kritiku. Nijedna firma u Hrvatskoj nema ovakvu bilancu. Od medija koji su put od nas do naših navijača očekujemo objektivnost. O sebi čitamo kao da smo kriminalna organizacija. O Maksimiru je toliko gluposti napisano. Da Dinamo treba graditi stadion, da se ne treba stadion graditi. Pa nije stadion moj ili Zoranov. Ne treba uopće novac poreznih obveznika, ali to se zakonski treba odrediti. Zato vas kao čovjek molim za objektivnost i da nam date šansu", rekao je Antolić, prenosi Index.hr.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Podrska Mamicima. Ne dozvolite da vam narkomani upravljaju klubom kao kod nas i u Hajduku.
8 2
MaDaj
Balkanski mentalitet, kad ne ide, nigdje nikoga, čim krene 300 ruku traže “svoje zasluge”... cijela Hrvatska treba Mamiću dici spomenik i ljubiti stope kad GOD ga vide...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti