6

Komentari (6)

rabodimis
Kamen bi zaplak'o na ovo... Trebali bi se svi skupit i poslat u pm ovog novinara.. sta nas ba boli ku*ac za ove ? Gdje su nasi BH-a sportisti/igraci/treneri ? Sta oni rade ? Samo prepisuju gluposti sa raznih portala.. Ne bi podigli gu*icu i uradili nesto ko novinari za pare..
MaDaj
Balkanski mentalitet, kad ne ide, nigdje nikoga, čim krene 300 ruku traže “svoje zasluge”... cijela Hrvatska treba Mamiću dici spomenik i ljubiti stope kad GOD ga vide...
Fk1921
Podrska Mamicima. Ne dozvolite da vam narkomani upravljaju klubom kao kod nas i u Hajduku.
Matic
Tako je brate. Otkako su nam tetovirani revolverasi i njihov brkati vodja oteli klub stanje je sve gore i gore.
tm87__
De ba pitar ODYEBI OD ZELJE
IzgubljeniSlon
Podrška braći Mamić. BBB su skupina neobrazovanih klošara koji bi upravljali klubom kao što je to Torcida uradila, pa vidimo gdje je taj Hajduk sad. Ista sudbina bi zadesila i Dinamo, daleko najjači klub na ovim prostorima bez sumnje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.