Dinamo prodaje Ademija u Torino

Torino spremio šest miliona

Dinamo prodaje Ademija u Torino

Arijan Ademi, makedonski reprezentativac koji nastupa za Dinamo, na pragu je prelaska u redove Torina.

Torino za sljedeću sezonu u italijanskom prvenstvu slaže vrlo ozbiljan tim, a najizglednija opcija za dovođenje u nadolazećem periodu je 24-godišnji vezni igrač Arijan Ademi.

Tamošnji mediji prenose da je Ademi Torineze impresionirao utakmicama u Evropskoj ligi, te na debiju protiv Rijeke i navodno rukovodstvo tima iz Serije A za njegove usluge spremio je svotu od šest miliona eura. 

Prije dvije godine Dinamo je prodao Vidu, Kovačića i Badelja, prošlo ljeto otišli su Vrsaljko Jedvaj, a po svemu sudeći tim iz Zagreba sada će napustiti i Ademi. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.