Spahić odbio Dinamo: Ne vraća mi se na ove prostore

Ništa od dolaska na Maksimir

Spahić odbio Dinamo: Ne vraća mi se na ove prostore

Emir Spahić u posljednje vrijeme mnogo se povezivao sa zagrebačkim Dinamom, ali od dolaska na Maksimir neće biti ništa.

Naime, dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine čelnicima Dinama zahvalio se na ponudi, a glavni razlog leži u želji da karijeru nastavi u inostranstvu, gdje je igrao i dosad.

Spahić je navodno braći Mamić saopštio da mu se još uvijek "ne vraća na ove prostore" i pitanje svog novog kluba trebao bi riješiti u predstojećem periodu. Nije tajna da našeg igrača u svojim redovima žele vidjeti brojni klubovi, a najviše se spominje interes Bešiktaša i Galatasaraya.

Podsjećamo, 34-godišnji defanzivac posljednji angažman imao je u Bayeru iz Leverkusena, a ugovor mu je raskinut u aprilu jer se potukao sa redarima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.