Dinamo razbio Istru
Foto: GNK Dinamo

HNL

Dinamo razbio Istru

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo pobijedio je večeras u Puli ekupu Istre sa 0:4 u susretu 28. kola hrvatskog prvenstva.

Modri su kao veliki favoriti ušli u ovaj meč i za razliku od nekih prošlih utakmica danas nisu dopustili nikakvo iznenađenje.

Poveli su u 23. minuti preko Soudanija, a rezultatom od 0:1 se otišlo na odmor.

U nastavku Dinamo lagano završava posao. Olmo je u 50. minuti sa penala pogodio za 0:2, da bi zatim u samom finišu Fiolić i Gavranović završili posao za konačnih 0:4.

Od bh. fudbalera u Dinamu su igrali Izet Hajrović (do 69. minute), te Amer Gojak (dobio šansu u 79. minuti). Sa druge strane nastupili su Maksimović i Jovičić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 28. kolo:

Istra - Dinamo 0:4

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi