Dinamo se zahvalio Sarajevu

Modri osvojili 19. titulu prvaka Hrvatske

Dinamo se zahvalio Sarajevu

Nogometni klub Dinamo iz Zagreba osvojio je novu titulu prvaka Hrvatske, ukupno 19. u klupskoj historiji.

Zagrebački klub kolo prije kraja HNL-a ima tri boda više od Rijeke i to je nedostižna razlika koja Dinamu garantuje novi trofej u klupskim vitrinama.

Na adresu Dinama je stigao veliki broj čestitki za osvojenu titulu, pa su se Modri zvaničnim saopštenjem zahvalili pojedinim klubovima među kojim su naveli i FK Sarajevo.

"Zahvaljujemo Europskom udruženju klubova ECA, gradonačelniku g. Milanu Bandiću, Hrvatskom nogometnom savezu, KK Cibona, HNK Rijeka, Odbojkaškom klubu Dinamo, FK Sarajevo te brojnim drugim klubovima, organizacijama i sportskim prijateljima koji su čestitali Dinamu na ukupno 56. trofeju u povijesti kluba", poručili su sa Maksimira.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, osvojeni trofej prvaka Hrvatske bio je ukupno 56. trofej u historiji Dinama, koji će protiv Hajduka u finalu Kupa imati priliku i da dođe do duple krune.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korisnicko ime
Dinamo se zaahvalio bosanskom Dinamu :)
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi