Dinamo slavio u Varaždinu: Gojak igrao 81 minutu, Hajrović nije dobio priliku

Modri rutinski do tri boda

Dinamo slavio u Varaždinu: Gojak igrao 81 minutu, Hajrović nije dobio priliku

E. Škorić

Fudbaleri Dinama gostovali su večeras u Varaždinu u meču 27. kola HNL-a te su upisali novu pobjedu, slavivši protiv domaće ekipe s 3:1.

Dinamo je iskoristio ulogu favorita i novom pobjedom drugoplasiranom Hajduku pobjegao na cijelih 20 bodova prednosti, pa valjda je to svima jasno i odavno riješio pitanje prvaka.

Arijan Ademi je u 13. minuti postigao vodeći gol za Modre, a potom je pet minuta kasnije izborio penal kojeg u gol pretvara Bruno Petković.

Varaždin koristi uspavanost gostiju iz Zagreba, pa u 79. minuti pogotkom Ogrebona smanjuje na 2:1, ali Dinamo je do kraja još jednim golom ovjerio pobjedu. Duboko u sudijskoj nadoknadi gol postiže Marin.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bh. reprezentativac Amer Gojak odigrao je 81 minutu, dok Izet Hajrović nije dobio šansu i sve su prilike da će ubrzo promijeniti sredinu jer je već poznato da na Maksimiru na njega ne računaju za narednu sezonu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Hajrovic u repku OB A VE ZNO!! Hahahaha susiscu su nabijali na nos ovog lika, zukanovica, stilica i onog iz rumunije sto se je polomio kad je probao skarice hahahahahah kako se sad osjecate kauc treneri
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi