HŠK Zrinjski s Dinamom dogovara novu posudbu talentovanog golmana

Plemići žele ostanak Dinka Horkaša

HŠK Zrinjski s Dinamom dogovara novu posudbu talentovanog golmana · Saznajemo

M. Šljivak

HŠK Zrinjski pokušat će da i naredne sezone u svojim redovima zadrži talentovanog golmana Dinka Horkaša.

Kako SportSport.ba saznaje, rukovodstvo mostarskog kluba čini sve kako bi se 21-godišnji čuvar mreže barem još jednu sezonu zadržao Pod Bijelim brijegom i izaći će s takvim prijedlog pred zagrebački Dinamo.

Horkaš je pod ugovorom sa zagrebačkim velikanom do 2024. godine. U redove Zrinjskog je stigao u januaru ove godine na šestomjesečnu posudbu koja ističe u junu.

Očigledno su u redovima mostarskog tima veoma zadovoljni radom i trudom mladog golmana. Žele ga zadržati u svojim redovima i naredne sezone i učinit će sve da on i i dalje nosi dres Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dinko Horkaš je u protekloj polusezoni odigrao tri utakmice u dresu Zrinjskog, dva puta je uspio sačuvati mrežu (Čelik, Sloboda), dok ga je jednom savladao Dino Ćorić iz NK Široki Brijeg.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi