Optimizam u Dinamu uoči revnaša sa Tottenhamom
FOTO - EPA

Optimizam u Dinamu uoči revnaša sa Tottenhamom

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Hrvatske, Dinamo iz Zagreba, sutra će u revaš susretu osmine finala Evropa lige snage odmjeriti sa Tottenhamom.

Engleska ekipa jeu prvom susretu slavila rezultatom 2:0 i u Dinamu su svjesni da Tottenham ima veliku prednost, no smatraju da nije nenadoknadiva.

"Iz Londona smo se vratili nakon dobro odigrane utakmice. Zaostatak je velik, ali nije nenadoknadiv. Mislim da na Maksimiru možemo ići i malo preko našeg maksimuma te doći do onog što nas zadovoljava, a to je prolaz dalje. Nervozu ne osjećam, to je nešto s čim živim 30-ak godina. To nije faktor koji remeti, a nervoze i pritiska ima i kada igrate s prijateljima, rekao je novi trener Dinama, Damir Krznar.

Na press konferenciji je govorio i jedan od najboljih igrača Dinama, Mislav Oršić, koji je imao najbolju priliku za Dinamo u Londonu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Pogledao sam snimku prilike mnogo puta i nisam dobro reagovao, ali nadam se da će u drugoj utakmici biti još takvih prilika. Moramo biti hrabri i odlučni ako želimo zabiti gol. Nadamo se da ćemo uspjeti, iako će bez navijača biti teško".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

87618
Puno srece modri , ali sanse su minimalne , Tottenham je jaka ekipa, ne primiti gol od njih je pravo cudo , a to znaci 4 treba dati , sto je puno puno je.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi