Dinamo u HNL-u može sve, javnost razočarana

Delegat meča član Skupštine Modrih

Dinamo u HNL-u može sve, javnost razočarana

Samir Mlaćo

Jučerašnje otvaranje nove sezone Prve HNL odmah je donijelo i prvo veliko iznenađenje.

 Dinamo i Rudeš su podijelili bodove (1:1), a Modri su čak bili na pragu poraza.

Mnogo bure donio je ovaj meč s obzirom da su iz udruženja "Dinamo, to smo mi" u javnost dostavili papir na kojem se vidi da je Ivica Šparavec, delegat jučerašnjeg meča, član Skupštine GNK Dinamo.

U Dinamovu skupštinu je ušao 2016. godine, a mandat mu ističe 2020. godine. Nazvan je "Mamićevim čovjekom", a sigurno da je sada očekivati burnu reakciju ostalih klubova u 1. HNL.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo očigledno u hrvatskom nogometu može apsolutno sve...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi