Dinamo "osakaćen" pred utakmicu polusezone

Stiglo i obavještenje

Dinamo "osakaćen" pred utakmicu polusezone

Admin Čaušević

Dinamo sutra na Maksimiru igra možda i najvažniju utakmicu ove polusezone.

Modri će u Zagrebu dočekati Wolfsberger AC u meču trećeg kola Europa lige, ali će značajno biti oslabljeni.

Naime, prvak Hrvatske je danas obavijestio javnost da čak devetorica igrača sa UEFA-ine liste neće konkurisati za meč s Austrijancima.

"Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prvog tima ustanovljena prisutnost virusa i oni neće nastupiti u utakmici 3. kola Lige Evrope. Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa", saopštili su iz Dinama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Od ranije je poznato da na klupi Dinama neće sjediti trener Zoran Mamić koji je također pozitivan na koronavirus.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Sretno Dinamu i Rijeci.
0 1
AsmirM
Ja pratim ovo kao pozitivni ovi oni i haj na kladionici Kvote solidne i jbt opet onaj sa najvise zarazeni pobjedi ili izvuce bod.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi