Dinamo Zagreb odbio nevjerovatnu cifru za Danija Olma

Nestvarna brojka glatko odbijena

Dinamo Zagreb odbio nevjerovatnu cifru za Danija Olma

S. Grebović

Nije tajna da je fudbaler zagrebačkog Dinama Dani Olmo ovog ljeta vrlo 'tražena roba' mnogih evropskih velikana, među kojima je Milan najkonkretniji.

Očekuje se da eventualni transfer mladog reprezentativca Španije obori sve rekorde kada su regionalni okviri u pitanju, a s obzirom da nosi dres Dinama koji je u tom segmentu na balkanu neprikosnoven, u to ne sumnjamo.

Hrvatski mediji donose novi tekst na ovu temu i između ostalog ističu da je na adresu Dinama stiglo šest ponuda, i to od dva njemačka kluba, tri španska, te pomenutog Milana, koji prema njihovim saznanjima nudi ni manje ni više nego 25 miliona eura uz određene bonuse!

Međutim, Dinamo ne bi bio najbolji klub regiona da nije spreman da odbije ovoliku cifru za svog fudbalera, što su na Maksimiru i učinili. 

Time su u hrvatskom šampionu još jednom potvrdili koliko su dobri pregovarači, što ne znači da će možda u jednom momentu i popustiti te prihvatiti ovu cifru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sad uporedite transfer politiku Dinama i bilo kojeg kluba iz naše zemlje i sve će vam se samo kazati.

Dani Olmo je u Modrom dresu odigrao 102 utakmice na kojima je potigao 26 golova, a ove je sezone uz našeg Izeta Hajrovića bio jedna od udarnih igala u ekipi Nenada Bjelice, koja je pored titule u domaćem šampionatu zaigrala i evropsko proljeće i to nakon 49 godina.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
I onda nam još nije jasno kako neki naš klub ne može meda u Evropi... hahahahaha... S kim? S čim? Najbolji igrači nam se godinana prodaju za 500 milja eura, i još se udaramo nogom u guzicu kako smo ih dobro tušnuli.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije