Dinko Horkaš napušta HŠK Zrinjski i prije isteka posudbe iz GNK Dinamo?

'Jedinica' Plemića čvrsto u rukama Ivana Brkića

Dinko Horkaš napušta HŠK Zrinjski i prije isteka posudbe iz GNK Dinamo?

Golman zagrebačkog GNK Dinamo Dinko Horkaš mogao bi se vratiti u matični klub prije isteka posudbe na kojoj se trenutno nalazi u HŠK Zrinjski.

Mladi golman Zagrepčana se prema pisanju zagrebačkih Sportskih Novosti vraća u Dinamo do kraja prijelaznog roka u Hrvatskoj.

Horkaš je i ovu sezonu počeo kao prvi golman Mostaraca, no ozljeda ramena i oporavak Ivana Brkića opet su stasitog Karlovčanina vratili među vratnice Zrinjskog koji je priliku ugrabio i sjajno reagirao na nekoliko posljednjih utakmica Mostaraca, posebice onih europskih.

Horkaš je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku tijekom prošle sezone a zbog pandemije je stigao braniti samo u tri utakmice. Plemići u pričuvi imaju još jednog odličnog golmana Antonia Soldu te će vrlo vjerojatno Horkaš jako skoro ponovno osvanuti na treningu GNK Dinamo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjeni95
Sta su vratnice u bosanskom jeziku?
14 5
Ekspert
Prosječan golman.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi