Dinko Horkaš napustio HŠK Zrinjski

Vraća se u Dinamo

Dinko Horkaš napustio HŠK Zrinjski

E. Čaušević

Hrvatski golman Dinko Horkaš početkom ove godine stigao je u Zrinjski na posudbu iz zagrebačkog Dinama.

Posudba je trebala trajati do kraja prošle sezone, ali je odlučeno da ista bude produžena do kraja ove godine. Međutim, ovaj 21-godišnji golman vratio se u zagrebački klub.

Naime, klubovi su dogovorili prekid posudbe, te će Horkaš nazad u Dinamo. Vjerovatno da će ga Modri ponovo posuditi do kraja sezone.

Horkaš je u dosadašnjem dijelu sezone branio na šest mečeva u dresu Zrinjskog, ali nakon što se Ivan Brkić oporavio izgubio je mjesto u početnoj postavi Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi golman je ponikao u Dinamu i uskoro će se znati gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Prazina
Šteta. Odličan golman. Sve najbolje mu želim
5 0
Realist
Ovo je najbolji i za klub i za njega. Ako se proda iz Dinama Zrinjski ce imat pravo na postotak a on nece sjedit na klupi nego ce ic negdje gdje ce branit. On je trebao ic jos proslu jesen ali zbog neizvjesne sktuacije s Brkicem je ostao jos duze tako da nevidim zasto je ovdje itko nazvan glupim
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi