Gojak na oproštaju od Dinama: Hvala Zoranu i Zdravku Mamiću, Zagreb ću nositi u srcu

Odlazi u Italiju

Gojak na oproštaju od Dinama: Hvala Zoranu i Zdravku Mamiću, Zagreb ću nositi u srcu

S. Mlaćo

Amer Gojak karijeru nastavlja u italijanskom Torinu.

Gojak tako napušta Dinama, a od sada već bivšeg kluba oprostio se veoma emotivno.

Posebno se zahvalio Zdravku i Zoranu Mamiću, a naveo je i da mu je bila čast nositi dres Dinama.

"Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha.

Želim se zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao u klubu, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste!

Iskreno se zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje nitko ne spominje, a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš, već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali Nema predaje.
I na kraju, najveće hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, Etihad, Allianz Arenu… Čuvajte naš Dinamo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja."

Bh. reprezentativac će u torinske Bikove stići na jednogodišnju posudbu koji će biti obavezan da otkupi njegov ugovor i to za iznos od 6 miliona eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
A Bosanci i dalje tvrde da su Mamići mafija, pa pogledajte sto se mali zahvaljuje, da mu njih nije bilo ne bi on igrao ni u Olimpiku, ista stvar vrijedi i za mnoge druge. Njegovim prelaskom u Torino sada naša reprezentacija ima još jednog "zvučnog i famoznog" igrača, koji igra u ligi 5
8 0
pero98
Inace, Luka Menalo je na posudbi u Rijeci.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti