Dinko Trebotić: Borit ćemo se dok gode bude šanse, ali primarni ciljevi su Europa i Kup

Veznjak Zrinjskog za SportSport.ba

Dinko Trebotić: Borit ćemo se dok gode bude šanse, ali primarni ciljevi su Europa i Kup

Ekipa HŠK Zrinjski jučer se nakon 27 dana priprema u Međugorju, nakon finalne utakmice 'Memorijala Andrije Ankovića', konačno vratila u Mostar.

Nogometaši su dobili slobodno do utorka kada će se tim opet okupiti i nastaviti s pripremama za skori nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Jedan od nogometaša koji će u nastavku na svojim leđima nositi veliku odgovornost je bivši igrač splitskog Hajduka, vezni nogometaš Dinko Trebotić koji je jučer u finalnoj utakmici turnira u Gabeli postigao pogodak koji je ovjerio pobjedu Plemića nad Gradinom. U Zrinjskom se od samog njegovog dolaska očekuju velike stvari, no one bi trebale doći na svoje mjesto tek sada kada je iskusni veznjak prošao, tj. prolazi prve prave pripreme s mostarskim klubom. Trebotić je za SportSport.ba govorio malo o sebi, malo o pripremama i očekivanjima u predstojećoj polusezoni.

"Od prvog dana priprema radimo planski" - govori Trebotić za SportSport.ba i dodaje:

"Novi stručni stožer je tu a samim tim i novi zahtjevi. Polako usvajamo sve trenerove zamisli i ideje, a trenira se  zaista naporno da bi što spremniji dočekali nastavak sezone. Iskreno, uvjeren sam da ćemo biti potpuno spremni za sve izazove. Meni osobno bile su baš potrebne ove pripreme jer na ljeto sam došao u klub bez priprema i odmah krenuo igrati. Što se tiče moje forme, nakon prva 2-3 tjedna kada su noge bile teške, polako dolazi svježina. Nadam se i vjerujem da će svakim danom biti sve bolje. Što se tiče same ekipe, neki igrači su otišli, dosli su novi, većinom mlađi, tako da sad imamo spoj mladosti i iskustva."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U klub je stigao novi trener Sergej Jakirović, jesi li se privikao na njegove metode rada, te nam reci gdje vidiš Zrinjski u nastavku sezone?

"U proljetnom dijelu sezone vidim Zrinjski koji svaku utakmicu grize i ide na pobjedu. Nezahvalno je bilo što prognozirati ili davati neka obećanja ali borit ćemo se dokle god imamo teoretske šanse za nešto više, no u situaciji kakva je sad, primarni cilj nam mora biti da osiguramo novi europski iskorak i pokušati osvojiti Kup. Da, novi trener je tu, prilagodio sam se na njega i njegov način rada, a na nama igračima je da slijedimo njegove zamisli i ideje i pokušamo to prenijeti na teren." - kazao je iskusni Trebotić. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi