Dino Andrić: Za nas je ovo sasvim obična utakmica

Gradina igra derbi sa Seonom

Dino Andrić: Za nas je ovo sasvim obična utakmica

Esmer Oštraković

Sutra će u Srebreniku biti odigran derbi prvog dijela sezone, naravno kada je riječ o Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Gradina je druga na tabeli i ima dva boda zaostatka za proplasiranom ekipom Seone, koja sutra dolazi u Srebrenik.

U prošlom kolu nogometaši Gradine u samoj završnici utakmice uzeli su tri boda sa gostovanja iz Mionice, a gol odluke postigao je kapiten, Dino Andrić.

"Nakon vrlo bitne gostujuće pobjede pred nama je nova utakmica pred domaćom publikom u kojoj želimo nastaviti svoj pozitivni niz. U 10 odigranih susreta imamo osam upisanih pobjeda i za nas će ova utakmica biti kao i svaka druga te ćemo ponovo pružiti svoj maksimum i ostaviti srce na terenu za naš klub. Naš cilj je jasan a to je Prva liga, još puno utakmica je u igri te u nedjeljni susret ulazimo bez bilo kakvog pritiska. Naše navijače pozivamo na fer i korektnu podršku, a mi ćemo im se odužiti dobrom partijom u kojoj na kraju želimo zajedno slaviti", rekao je Adrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije