Dino Beširović igrač kola u Mađarskoj

Odigrao u subotu sjajan meč

Dino Beširović igrač kola u Mađarskoj

E. Škorić

Bivši igrač bijeljinskog Radnika nastavlja da pruža dobre partije u Mađarskoj.

Ovog vikenda igrali su se mečevi 24. kola mađarskog prvenstva, a Beširović je odigrao sjajnih 90 minuta u pobjedi Mezokovedsa kod Kapošvara s 4:0.

Postigao je jedan pogodak, a osim njega u strijelce se upisao i bivši igrač Čelika Marin Jurina.

U Mađarskoj su Beširoviću dali ocjenu 8 i proglašen je najboljim igračem kola, što je samo još jedan u nizu dokaza da se radi o izuzetno talentovanom igraču.

Dvadesetšestogodišnjak, koji je u Mađarsku stigao iz Hajduka, ima četiri gola i četiri asistencije na osam mečeva mađarskog šampionata.

Očekivalo se da će dobiti i poziv Dušana Bajevića danas za mečeva baraža, no samo iz selektoru znanih razloga, ovaj veznjak nije dobio poziv, a vrijeme će pokazati je li Bajević pogriješio.

Top Komentari

GMOkokoshka
Pa najbolje po vama da se pozove 80 igraca, jer uvijek ce biti sto nije ovaj, sto nije onaj
3 1
Terminator
Bravo Dino.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi