Jedan od najboljih igrača Prve lige FBiH ostao bez kluba

Postigao gol za vikend

Jedan od najboljih igrača Prve lige FBiH ostao bez kluba

A. Čaušević

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest da je Dino Dizdarević slobodan igrač.

Dizdarević slovi za jednog od najboljih igrača Prve lige FBiH, a novu sezonu je započeo kao član ekipe BFK Simm Bau.

Ovaj 31-godišnjak je minulog vikenda i zabio gol u remiju protiv Zvijezde iz Gradačca nakon što je uspješno realizovao penal.

Dizdarević slovi za jednog od najboljih igrača Prve lige FBiH, u Kosovu je stigao zimus i u tom trenutku je predstavljao zaista veliko pojačanje.

Iskusni napadač je do sada promijenio niz klubova u federalnom takmičenju, a prije dolaska za Simm Bau nastupao je za TOŠK iz Tešnja. Imao je angažman i u švicarskoj za ekipu Pajde Mohlin.

U BiH je još igrao za Jedinstvo, Slogu Doboj, Žepče, Natron Maglaj, Bosna Visoko. Ostaje da se vidi kakvo iskustvo ga čeka u narednom periodu.

Top Komentari

Sole
Ode coek u zadrugu ebes oranice nase
6 1
Sanin_Mostar
Mozda ima tetoviranu zvijezdu na sebi,to jedino ima smisla.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi