Dizdarević ne krije da ima ponuda nakon što je napustio TOŠK: Prvo da se dobro odmorim

Sjajni veznjak

Dizdarević ne krije da ima ponuda nakon što je napustio TOŠK: Prvo da se dobro odmorim

E. Oštraković

Iskusni veznjak TOŠK-a, Dino Dizdarević, odlučio je napustiti svoju dosadašnju ekipu, te će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

U trinaest odigranih utakmica u prvoj polusezoni u Prvoj ligi FBiH postigao je devet golova, te je dodao pet asistencija.

Ne krije da ponuda ima, ali odluku o novom klubu još uvijek nije donio.

""Prvo da se dobro odmorim, napunim baterije. Ne brinem se za pronalazak kluba. Postoje ponude i iz Bosne i Hercegovine, ali i drugih zemalja, tako da ću odluku donijeti u januaru", rekao je Dizdarević za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U dosadašnjem dijelu karijere Dizdarević je osim TOŠK-a igrao i za Bosnu iz Visokog, Natron, Pajde iz Švicarske, Žepče, Slogu iz Doboja, te Jedinstvo iz Bihaća.

Top Komentari

Vienner
9 golova iz 9 penala a ostajes u prvoj ligi federacije samo 200KM veca plata :)
2 0
Brazuka
Seljacicu, potpisao si za sim bau zašto lazes u Tešnju ljude.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi