Dino Hasanović potpisao za FK Velež

Rođeni sve jači

Dino Hasanović potpisao za FK Velež · Zvanično

E. Škorić

Dino Hasanović (23) novi je igrač mostarskog Veleža.

Velež se vratio u Premijer ligu i polako sklaplja igrački kadar za nastupe u najvišem rangu bh. nogometa, a najnovije pojačanje je igrač sredine terena Dino Hasanović.

On je danas potpisao ugovor s Rođenima, a dolazi iz GOŠK-a, s kojim nije uspio izboriti ostanak u Premijer ligi. S obzirom da je imao ugovor s GOŠK-om, tim iz Gabele dobit će i određeno obeštećenje.

Hasanović je odigrao 29 mečeva u Premijer ligi za GOŠK i upisao je jednu asistenciju, a prethodno je igrao i za Željezničar, te Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je drugo pojačanje nakon što je prije nekoliko dana Velež predstavio Muharema Ćivića, koji je stigao iz Slobode.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
U kojem nargila baru radi ovaj konobar?
0 11
SeoRusilac
Ljudi nerealno je ocekivati neka skupa pojacanja. Koliko sam skontao naseg direktora cilj u narednoj sezoni je stabilizacija tek 2020-21 mozemo ocekivati napad na prva tri mjesta u ligi. 2022 su nam obecali povratak na sami vrh pa eto vidit cemo sta ce biti. Meni je samo bitno da Velez vise nikad ne ispadne iz PL BiH.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi