7

Komentari (7)

Mowzilla
Zamisljam repku sastavljena samo sa igracima ispod 30, pa i 25 godina. Kad je neko mlad on i grize, trci k'o lud, najbolji dokaz su svi nas stariji reprezentativci. Oni dok su bili mladji bili su agresivniji i uspjesniji. Sad kad ih stizu godine misle da za njih zamjene nema, a vrlo dobro znamo kako smo igrali i bez Pjanica, Dzeke, Besica i Kolasinca, pa i Bicakcica. Tek kad kod nas budu samo mladji igrali i po zasluzi kvaliteta i rezultata, tek onda cemo liciti na respektabilnu repku. A do tad sa ovakvim savezom i ovakvok ekipom cemo uvijek igrati toplo-hladno i te neke kvazi "historijske" utakmice...
Nije.bitno
Nema kod nas ima 18,19 ubacivu A tim. U nas je A selekcija je bogatija za jos jednog talenta a momku vec 23. Kakav talenat sa 23.
Realist
Kakav ste naslov stavili ja mislio odose Josipovic ili Baturina, a ne Mizic.
Husrefbeg22
odmah ga staviti u seniorsku da ga kroati ne ukradu.
Jasminn
**** vas juniorska. Ima 18 zovi u seniore. Ovako ces samo kod njih upaliti alatm (ako bude taj kalibar za reprezentativca)
user1597698961
Bas to,das par minuta sa se zacementira kod nas,ako je odlixan igrat ce za nas ako je los boze moh
gogs
Pozic i vama haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.