9

Komentari (9)

King_Kenny
...kako neces biti razocaran,ulazes pare,nakupujes igraca i onda izgubis od neke selendre sa 500 stanovnika...i sve to nakon sto fulis 3-4 mrtva zicera i onda retardirani golman koji je vec odavno trebao biti sutnut iz kluba asistira za gol protivniku...
Siroki1948
Vi ste tvornica za pranje novca nista drugo seljoberi,nista vi necete uzeti ove sezone
rabodimis
@Listica1948 Idi umi se hladnom vodom, napoji ovce, vidis da ti nije dobro.. Ne znas ni kako se zoves ni odakle si.. siroki postoji samo u vasim ludim glavama, ti si iz listice mungosu.. sela kamenja, fasista i domacih izdajnika.. Kad neko prodje kroz tvoje selo obavezno mora pljunut iza sebe par puta, da kakav silkluk ne navuce..
bk123
Izgubi Mirvic na Listici hahahah
user1676717906
E staces sta mozes , moja zalosti , tuuuuuuuuuga
rabodimis
Sreca pa utakmica ne traje duze, pa se ne mora zadrzavat u onom fasistickom smradu.. Kad se udruze cetnici i ustase kao juce rezultat je sasvim normalan i ocekivan... Najodvratnija vukoj*bina u BiH-a, gorih ljudi i vece stoke na svijetu nema..
Siroki1948
Njanjanja seljoberi
Kakaks
Samo Sarajevo !
Ende
Sarajevo igra dobro nakon dugo godina i to je cinjenica ... poraz je iskljucivo plod nesrece, a to je u fudbalu cesta pojava... vratice se, samo naprijed šefe i nastavi uigravati ekipu koja izgleda sve bolje i bolje !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.