Milan predstavio pojačanje iz Manchester Uniteda

Diogo Dalot na posudbi do kraja sezone

Milan predstavio pojačanje iz Manchester Uniteda

E. Škorić

Pretposljednjeg dana ovoljetnog prijelaznog transfer roka Milan je angažovao još jedno pojačanje.

Milan je potvrdio dolazak Dioga Dalota na posudbu iz Manchester Uniteda. On će konkurisati za poziciju desnog beka zajedno s Davideom Calabriom.

Dalot je igrao sjajno u Portu, prije nego je 2018. godine prešao u Manchester United, gdje se baš i nije naigrao. Ukupno je odigrao 35 mečeva i postigao je jedan gol, a na San Siru će nositi dres s brojem pet na leđima.

Ovaj 21-godišnjak stiže na posudbu, s tim da Milan ima mogućnost otkupa njegovog ugovora. On je treće "malo jače" pojačanje Rossonera ovog ljeta nakon Brahima Dioaza i Sandra Tonalija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi