6

Komentari (6)

emanuelmacron
ma sve smece,sto bi ga prifatili ko evropljanina kad nije,budi sretan sto si u evropi i tacka,imamo mi i svojih divljaka,spremni uvijek da ratuju, srbi rusi,
plemic
žalosno, ali istinito.
Zasto je zalosno, pa to kaze garavi Senegalac o Mohamedu Salahu, Senegal i Egipat to su ogromne razlike, tako sto ni sva Evropa nije ista, primjera radi Engleska je Evropa ali i jedna dio Kazahstana je takodje Evropa, pa da li je isto Engleska i Kazahstan, naravno ne moze se staviti u istu ravan.
Jugovina
Koji debilan tekst i izjava ako je uopce tocno. Zar bi ga Real trebao placati i cijeniti jer je bio dobar u Liverpoolu?
Zato je placao Balea
Egipcani jesu Sjeverni dio Afrike ali su oni blizi Arapima i govore Arapski jezik i koriste arapsko pismo kakve veze oni uopste imaju sa crnim afrikancima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti