Direktor Atletica o Griezmannu: Nema šanse da ode u januaru

Francuz ostaje (barem) do kraja sezone

Direktor Atletica o Griezmannu: Nema šanse da ode u januaru

Direktor Atletico Madrida Gil Marin je u posljednjoj izjavi za medije poručio da će Antoine Griezmann sigurno ostati član Jorgandžija do kraja sezone.

Iako se sve više piše o tome da je Griezmann na korak od potpisa za Barcelonu, čini se da nema šanse da se to dogodi u januaru.

"Nemoguće je da nas napusti prije ljeta. Prošlo ljeto smo se mnogo potrudili da ga zadržimo, a isto ćemo uraditi i nakon završetka ove sezone. Jedva čekamo da ga vidimo u tandemu sa Diegom Costom", rekao je Marin, te dodao:

"Ne želimo ga prodati, a do ljeta njegova otkupna klauzula iznosi 200 miliona eura. Na ljeto ćemo mu ponuditi novi ugovor".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Antoine Griezmann ove sezone vjerovatno igra najlošiju sezonu od dolaska u Atletico, s obzirom da je na 20 utakmica postigao svega sedam pogodaka uz pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi