Direktor Atletica: Simeone ostaje i sljedeće godine

Neće mijenjati klub

Direktor Atletica: Simeone ostaje i sljedeće godine

U Atleticu su uvjereni da će Diego Simeone i sljedeće sezone voditi madridski klub. 

Inostrani mediji u posljednje vrijeme sve više špekulišu da će Simeone napustiti Atletico i preuzeti Inter, međutim sudeći prema izjavi koju je dao direktor kluba Gil Marin, od toga neće biti ništa. 

"Simeone će ostati u Atleticu do kraja ove i sljedeće godine. S nama je pet godina, a logično je da ostane još mnogo jer smo prezadovoljni. Nastavit ćemo da rastemo, i mi kao klub i on, pa je najpametnije za obje strane da nastavimo zajedno", izjavio je Marin. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rezultati koje Atletico bilježi u ovoj sezoni nisu na nivou prethodnih godina. Jorgandžije su u La Ligi trenutno na šestom mjestu i imaju devet bodova manje u odnosu na vodeći Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti