27

Komentari (27)

Bit ce gusto bit ce 0:2
Ha ha ha pa neka igraju upravo sa onima koji zele igrati sa njima.Jos cemo im dati Borca pride.
Tuzlasjever
Ovaj glavati gmaz nije dobar.
Err
Kuku majko koliko bolesti i kompleksa....
Kasikara
Evo zasto hoce Terzic regionalnu ligu,u Srbiji na utakmici ima navijaca samo kada je derbi ,eventualno i Novi Pazar ..ostali timovi tipa Backa Palnka itd.. su odron kao i citava liga.BHT Liga je Premiership za njihovu sto je pokazala statistika u septembru 2019.
Kasikara
Zaboravio sam napisati da je statistika bila za posjetu navijaca i BiH bila ispred Srbije,dalekoooo.
EdwinPol
Zato bi liga izmedju slovenskih, hrvatskih i bosanskih klubova bila pun pogodak. Vjerujem da ne bi bilo ni puno problema. Rizik je mnogo manji tamo gdje nema Srba. S njima su uvijek i svugdje problemi.
Benjamingst
@EdwinPol BiH, HR, SLO, CG, MK..
Sarajevo, Zeljo, Siroki, Borac, Zrinjski, Velez
Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osjek, Slaven
Maribor, Olimpia, jos 2 kluba
Buducnost, Sutjeska
Vardar, Skendija... kako se vec zovu...

18 klubova liga bi bila interesatna samo bez Srba...
RealMCF
Kompleksi su čudo! :)))))
Benjamingst
@RealMCF vidim ko pati od kompleksa... dosao si ovdje da vredjas samo sto je neko druge vijere... tebe niko nije uvrijedio, a ti si se registrovao da bi dokazao svoju svu mrznju.
Idi gledaj CZ I PA kako igraju protiv Steaue I CSKA Sofije.... I tuci navijaca....
Kasikara
Idi na mozzartsport pa tamo pametuj.Eno MozzartSport uporedio nedavno vasu i nasu ligu,znaci MS vas je ocrnio samo tako..Idi igrajte protiv Backe Palanke HAHAHAHHA
kiki
ko ce bolan s vama ligu igrati???Mozda Kosovo i Makedonija.Dinamo da se trucka po bosni da igra protiv poluamaterskih timova na livadama.Inter iz Zapresica je kvalitetniji od sampiona BH premier lige a Dinamo Intera sa trecim timom pobjedi.Mislis da bi Zeljo ili Sarajevo privukli vise gledalaca na Maksimir od npr.Lokomotive?
Bit ce gusto bit ce 0:2
Samo sto BH klubovi finansijski ne mogu parirati klubovima iz pomenutih liga sto znaci da bi tesko bilo i na sportskom planu.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kretenu Željo je punio Maksimir vise puta...Zadnja prijateljska prije 10-ak godina je privukla 16000.Daj prvenstvenu utakmicu Dinama protiv Lokomotive na kojoj se skupilo vise od 3000.
Ivica_Osim8
nemate muda doc u Sa i Zg to znamo, a i ne bi smo igrali sa vama svakako
Svojprisebi
Igrajte s vrbusom
RealMCF
Idiote! Ljudi žele igrati sa normalnim klubovima, šta se to vas uopšte tiče?! Šta im imate ponuditi - dimije, fesiće, ramazansku baklavu..., šta?!
Fareus1921
A šta mu to mogu bolje ponuditi klubovi iz Rumunije i Bugarske nego iz BiH i Hrvatske?Od te 2 lige samo bih izdvoio Cluj i Ludogorets koji su prosjećni tim skup otprilike kao Rijeka i Sarajevo.
Benjamingst
@RealMCF a ti sve to jedes jel ta su jela Bosanka.... da slusamo RATKO MLADIC, KOLJI UBIJ DA ****** NEPOSTOJI, RADIVAN, STEBRENICA NOZ... ZICA.... to da slusam???
Ne hvala !!!!
Benjamingst
@Fareus1921 nece ni Rumuni sa njima kamoli Bugari. Tu bi vise bilo tuce po trebinama nego igre na zelenom terenu.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

RealMCF
Pa, u Rumuniji i Bugarskoj nema *****luka i islamskog radikalizma! Neće biti urlanja i ispoljavanja kompleksa! Šta to nije jasno?! A vi, ako hoćete, napravite svoju ligu - FBiH, HRV, ALB, KiM, ko vam brani?!
Benjamingst
@RealMCF zasto pokusavas da vredjas? Zasto toliko mrznja prema Islamu?
Radikalizam je bio jucer u Beogradu Delije I Grobari... plitak si ti sa bi imao suzivot lijep sa svojim komsijama!!!!
Kasikara
Vidjeli smo kako vas NovoPazarci udaraju u sred Beograda.
user1583752673
Ne mijesaj Ramazan i vjeru u ovo ako hoces pricaj o fudbalu a ako neces bolje ti je da sutis
Fareus1921
@RealMCF ti prizeljko ima da sutis.Nesto ovdje nama se*es protiv islama a navijas za klub kojeg drze isti.Namjerno si ovo napravio da iskalis svoje nepostivanje prema drugima.Dobro je neko napiso da Srbi nemaju muda doc u Sa i Zg a uzecu za primjer 90.-te kad je Dinamo prvo CZ i Delije pa onda i Partizan napunio kao lijepe goste.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Cuj to...A vi bi kao igrali po BL ili Treebinju??? Nece moci.
Ivica_Osim8
hahaha eto ti se pitaš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.