Direktor GOŠK-a osuo paljbu po Jusufbegoviću
Bljesak

Imenovan novi trener

Direktor GOŠK-a osuo paljbu po Jusufbegoviću

Čelnici GOŠK-a iz Gabele nakon poraza od Sloge iz Simin Hana otpustili su trenera Nedima Jusufbegovića. 

Klub iz Gabele je uoči sezone bio jedan od kandidata za sami vrh tabele. Za trenera je postavljen Nedim Jusufbegović, međutim nakon sedam kola GOŠK se nalazi na 10. poziciji koja je rezultirala promjenama u stručnom štabu. 

Neshvatljivi poraz od Sloge (3:2) je koštao Jusufbegovića posla, a za Dnevni list direktor kluba Lujo Ilić je izjavio da u GOŠK-u nisu zadovoljni ni s jednim segmentom. 

"Za nas je ovo katastrofa, nismo zadovoljni ni s jednim segmentom. U teoriji je sve bilo odlično, a praktično - ništa. Omogućili smo struci sve uvjete za rad, a nismo dobili ništa. Mislim da smo napravili veliku grešku što smo bili angažovali Jusufbegovića", izjavio je Ilić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za novog trenera GOŠK-a je izabran Zlatko Križanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi