Direktor Reggine potvrdio: Dogovorili smo s Ramijem

Iskusni Francuz uskoro u Seriji B

Direktor Reggine potvrdio: Dogovorili smo s Ramijem

Direktor Reggine, ekipe iz Serije B, Massimo Taibi je potvrdio da je njegov klub dogovorio veliko pojačanje.

Sinoć su se pojavile informacije da Adil Rami, osvajač Mundijala sa Francuskom 2018. godine, stiže u Regginu, a to je danas potvrdio Taibi.

"Počeli smo pregovore krajem juna kada sam se ja fokusirao na Ramija, na listi igrača po koje smo mogli krenuti", rekao je Taibi za Tuttomercatoweb, pa nastavio:

"Bila su ovo dva mjeseca intenzivnih pregovora, ali sam krenuo odlučno tokom zadnje sedmice, kada se Mario De Rossi uključio kao posrednik."

"Dogovorili smo lične uslove sa Ramijem i čekamo da stigne u Italiju kako bi mogao proći ljekarske preglede. Tek kada se to završi možemo reći da je on igrač Reggine", poručio je Taibi.

Adil Rami će se pridružiti Jeremyju Menezu, svom nekadašnjem saigrači iz Milana, koji je također ovog ljeta stigao u Regginu.

Rami je slobodan igrač od kada se okončala njegova kratka epizoda u ruskom Sočiju. Prije toga je kratko nastupao za Fenerbahče pošto je u augustu prošle godine ostao bez ugovora u Marseilleu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi