Konačno je izborena promocija, vrijeme je za pakleni tandem: Naredni koji stiže je Zarate!

Klub s juga Italije ima visoke ambicije

Konačno je izborena promocija, vrijeme je za pakleni tandem: Naredni koji stiže je Zarate!

A. Čaušević

Dok neki klubovi trebaju na terenu da završe sezonu, nekim je sezona okončana za zelenim stolom i to izuzetno povoljno. 

Među klubovima koji su profitirali uslijed prekida sezone u nižim ligama nalazi se Reggina koja je poslije pet godina izborila promociju.

Nakon niza godina tavorenja u nižim rangovima poznati klub s juga Italije će sljedeće sezone igrati Seriju B i očigledno će imati visoke ambicije.

Dogovoren je već transfer Jeremyja Meneza, a naredni koji stiže je Mauro Zarate, zvučno ime svim ljubiteljima fudbala u Italiji.

Zarate je već ponuđen ugovor, a u Reggini vjeruju da će odgovor biti pozitivan te da će 33-godišnji Argentinac pristati na dolazak.

Iskusni ofanzivac je Italiji igrao za Lazio, Inter, Fiorentinu. Ostavio je traga i u Engleskoj gdje je nastupao za West Ham, QPR i Watford. Trenutno je član Boce Juniors.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi