Direktor Slavena čekao sudiju u tunelu: Je..t ću ti ja mater, pi..a ti materina!
Sudijski posao je uvijek pun raznih opasnosti bez obzira u kojem rangu dijelite pravdu

Vatreno nakon meča u Koprivnici

Direktor Slavena čekao sudiju u tunelu: Je..t ću ti ja mater, pi..a ti materina!

M. Šljivak

Posao sudije u fudbalu zna donijeti itekako velike probleme.

To je na svojoj koži osjetio 34-godišji hrvatski sudija Fran Jović, koji je dana sudio meč HNL-a između Slaven Belupa i Hajuka.

Jović je bio "raspoložen" za davanje kartona. Podijelio je sedam žutih i dva crvena, a na kraju je u tunelu spašavao živu glavu.

Direktor Slavena Zvonimir Šimunović je pokušao napasti Frana Jovića u tunelu i imao je žestoke prijetnje.

"Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: 'Je..t ću ti ja mater, pi..a ti materina'. To je ponovio u više navrata", napisao je u izvještaju sudija Jović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je u današnjem meču došao do velikog preokreta. Gubili su 1:0 do 90. minute, ali su zatim u nadoknadi postigli dva gola i došli su do pobjede.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi