Direktor slavnog kluba donosi pravu bombu: Istina je da Ibrahimović želi igrati za nas
Ibrahimović bi mogao obući dres Boca Juniorsa

Šveđanin će od januara naredne godine postati slobodan igrač

Direktor slavnog kluba donosi pravu bombu: Istina je da Ibrahimović želi igrati za nas

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović od marta prošle godine nosi dres LA Galaxyja.

Šveđanin je stigao u SAD nakon što je prethodno igrao za Manchester United i od tada je za Galaxy odigrao 54 utakmice i postigao nevjerovatnih 50 golova.

Brojke Ibrahimovića su zaista impresivne kada se zna da ima 37 godina, a čini se da još ne razmišlja o završetku karijere.

Ove sezone je u MLS ligi u 27 utakmica postigao 28 golova, a sa Galaxyjem ima ugovor do kraja ove godine.

Već su krenule priče o njegovoj narednoj destinaciji, a direktor argentinskog velikana, Boce Juniors, tvrdi da Ibrahimović želi igrati za ovaj klub.

"Istina je da Ibrahimović želi igrati za Bocu i istina je da smo u mogućnosti da ga dovedemo", rekao je Jorge Anro za radio Mundo Boca.

"Klub je institucionalno u vrlo dobrom trenutku. Financijski je toliko dobar da si može priuštiti tu raskoš. Bili bismo u mogućnosti da platimo Zlatanov ugovor", dodao je direktor Boca Juniorsa.

Top Komentari

Taceoni
Treba otici na godinu
1 0
Shik
Nikad, al bas je bomba???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi