Mino Raiola ekspresno demantovao informacije o odlasku Ibrahimovića u Bocu

Netačne vijesti

Mino Raiola ekspresno demantovao informacije o odlasku Ibrahimovića u Bocu

Nakon što se pojavila informacija da bi Zlatan Ibrahimović mogao preći iz Los Angeles Galayja u Bocu Juniors, oglasio se njegov agent Mino Raiola.

Popularni italijanski agent kaže kako se radi o netačnim vijestima.

"Nikada nisam ponudio Zlatana Ibrahimovića Boci Juniors ili bilo kome drugom. Potpuno netačne vijesti", rekao je Raiola.

Podsjetimo, Zlatanov ugovor s Galaxyjem ističe na kraju ove godine, a prema navodima pojedinih medija, izrazio je želju za odlaskom.

Ipak, nakon što se oglasio Raiola, očito je da se radi samo o špekulacijama.

Ibrahimović je tokom karijere promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy.

Za reprezentaciju je upisao 116 utzakmica i postigao čak 62 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti