Direktor Torina utišao glasine oko Belottija
EPA

Hoće li napustiti Bikove?

Direktor Torina utišao glasine oko Belottija

Sportski direktor Torina Davide Vagnati izjavio je kako za napadača Andreu Belottija nije dobio niti jednu ponudu.

U posljednjih nekoliko mjeseci na Apeninima pišu o tome da bi Belotti mogao pojačati Inter, pogotovo jer je izvjestan odlazak Lautara Martineza u Barcelonu, no te glasine Vagnati je sada utišao.

On je u razgovoru za Sky Sport Italia izjavio kako se radi samo o medijskim špekukacijama i da zapravo nije imao kontakt ni sa jednim klubom, uključujući i Inter.

"Belotti je važan igrač. Čitam mnogo o tome da bi mogao otići, što i ne čudi s obzirom na njegove kvalitete, ali nisam primio nijedan poziv", izjavio je Vagnati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do prekida sezone Belotti je postigao devet pogodaka na 23 utakmice u Serie A, a imao je i ključnu ulogu u plasmanu Italije na Evropsko prvenstvo koje će se održati sljedećeg ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi