Dirljiva scena iz Barcelone: Dječak je jutros čekao Messija, ali uzalud

Idol se nije pojavio

Dirljiva scena iz Barcelone: Dječak je jutros čekao Messija, ali uzalud

Edmir Škorić

Jedan mladi navijač Barcelone teško prihvata činjenicu da Lionel Messi odlazi.

Jutros je najavljeno testiranje igrača prije početka priprema. Skoro svi igrači Barcelone su uredno doputovali u 10:15 sati, ali ne i Argentinac, koji je istrajan u želji da napusti klub u koji se 20 godina kleo.

Fotoreporteri su zabilježili jedan dirljiv trenutak. Mladi navijač katalonskog kluba u Messijevom dresu pomno je posmataro ko sve stiže na prvo okupljanje pred sezonu 2020/21, ali nije dočekao Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Shrvan bolom, sjeo je na pločnik, rukama se držao za glavu i počeo histerično da plače.

Odrasi možda i shvataju ozbiljnost cijele situacije i prihvataju odluku Messija, ali ovaj dječak ne može da podnese da njegov idol odlazi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Navijat će taj mali za Manchester City, zato što pola fanova Barcelone navijaju za Barcelonu zato što je Messi tu, ne zbog ostalog tima. Tako isto, pola navijača Reala je počelo navijati za Juve zbog Ronalda, ne volim plastične navijače Juventusa, zato što navijam već skoro 4 godine za Juve, i onda dođe neki navijač Reala i kaže da je cijeli sranje i da Ronaldo jedini radi. Pa kako bi osvojio Seriu A da mu nema ostalih 10 igrača?
2 7
Untouchable
Au mogu zamislit koliko vam je godina kad jedan pune 4 godine a drugi 8 godina navija za pojedini klubove haha Da ste vi gledali svjetsko prvenstvo ‘94 znali bi sta je futbal, ovo je sad Jad i čemer.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi