7

Komentari (7)

AmaRam4
moj Fk Željezničar i Fk Sarajevo vecno zive kao Manijaci i Horde zla, i znate sta? POPUSITE NAM GA!!!!
Harisss
Eto, a vi Zeljovci i I vi koji za Sarajevo navijate otimajte jedni drugima titule. Slazem se kad je Prije dvije godine drasticno kaznjen Siroki ta je kazna povucena iako je tada na tribinama bio nevidjeni fasizam.
Romario 77
koja glupost pa u Tuzli ce biti more navijavaca Sarajeva bez organizovanog odlaska i obiljezja ali uz gromoglasno navijanje o i kazna ispunjena.
Mirko
Normala kazne ,ja bih u zatvor slao za one dimne ,topovske udare i baklje.Ja sam doveo sina sa gledamo utakmicu a me da se davimo u dimu jer je neki krezubi papak skonto da će on biti faca.Pjesme ,koreografije ,šalovi,zastave svaka čast ostalo nula bodova.
DobarDan
Nije ona selendra od listice u pitanju da se to odgadja pa oprasta, fasizam se nagradjuje a fudbal se kaznjava. Na lijekove sve potrosili da Bog da, ma*ku vam je*em lopovsku, nek ste svoje guzove parkirali u luksuz a terene, klubove ,igrace, navijace ko je*e, tu ste da kaznite to vam je obaveza a kad treba ulozit i sagradit tu nemate obaveza, to je tudja odgovornost..
casimiro
Jao naslova kao da su ih kaznili po 100 milja.hahaha
Jadnimi
ja saveza i g0vana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.