Divković: Drugi dio prvenstva će biti vrlo zanimljiv

Golman NK Bratstvo

Divković: Drugi dio prvenstva će biti vrlo zanimljiv

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva iz Gračanice vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Gračanlije su već odigrale par prijateljskih susreta, a sigurno da će i u nastavku sezone imati veoma respektabilnu ekipu.

Na golu ovog tima i u drugom dijelu sezone stajati će Tino Divković.

"Vrlo sam zadovoljan do sada odrađenim poslom. Svi dajemo maksimum na treninzima, jer nikome nije mjesto zagrantovano i moramo se nametnuti novom šefu", priča nekadašnji čuvar mreže mlade reprezentacije naše zemlje. 

Bratstvo u nastavak sezone ulazi sa petog mjesta i 25 osvojenih bodova. 

"Mi smo tu u vrhu i svakako da ćemo probati iskoristiti šansu ako nam se ukaže, a nikoga ne bih imenovao kao glavnog favorita za prvo mjesto. Mislim da će drugi dio prvenstva biti vrlo zanimljiv", jasan je Divković u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored nastupa za mlade selekcije naše reprezentacije Divković je nastupao za tuzlansku Slobodu i češki FK Most.

"Zadovoljan sam dosadašnjom karijerom, sada sam u u Bratstvu i mislim samo na klub i drugi dio prvenstva. Mlada reprezentacija mi je jedna od najljepših uspomena u dosadašnoj karijeri, a tri godine sam proveo u Češkoj i mogu reći da nije velika razlika u kvalitet. Naravno, imaju mnogo bolju infrastrukturu", dodao je Tino Divković, čuvar mreže NK Bratstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti