Divljački start Lovrena na treningu: Klopp ostao bez igrača pred derbi s Tottenhamom

Na udaru navijača

Divljački start Lovrena na treningu: Klopp ostao bez igrača pred derbi s Tottenhamom

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sutra na Anfieldu igraju veliki derbi protiv Tottenhama u okviru 32. kola engleskog Premiershipa.

Sezona u Engleskoj ulazi u samu završnicu, a borba za titulu odavno nije bila interesantnija. Liverpool i Manchester City će se do zadnjeg kola boriti za tron i za ove timove svaka utakmica je itekako bitna.

Nakon reprezentativne pauze Liverpool očekuje veliki derbi jer dočekuju sutra Tottenham. Problem za Jurgena Kloppa desio se na jučerašnjem treningu jer je ostao bez Nabyja Keite koji ima problema s povredom.

Do povrede je došlo nakon jednog duela s Dejanom Lovrenom koji se našao na velikom udaru navijača Liverpoola. Lovren je žestoko udario Keitu i mnogima nije jasno zašto je to uradio, te šta je s tim htio da pokaže.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Lovren je taraba od igraca jos to radi na treningu.
5 1
DamirT
Jesu ovi navijaci Liverpoola debili.Sto god Lovren lose uradi nije dobro,a kad je neki drugi igrac uredu je...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi